Lifestyle newbornfotoshoot in Volendam - Jaap

In juli vorig jaar mocht ik de bruiloft van Nico en Diana vast leggen. Toen zat Jaap nog heerlijk warm bij mama in de buik. Nu is hij er alweer ruim een maand. Ik ging langs om dit kersverse gezin vast te leggen! Kijk mee en geniet!

Liefs, Tess

#newbornlifestylesession #newbornfotograaf #newborn #newbornboy #newbornphotographer #newbornphotography #newbornsession #lifestylephotographer #lifestylefotograaf #lifestylefotografie #lifestylenewborn #lifestyle #newbornfotografie #newbornshoot #volendam #fotograafnoordholland #daglichtfotografie

CATEGORIEËN
Recent Posts
Follow Us
  • Facebook - Grey Circle
  • Instagram - Grey Circle

"Ben je op zoek naar een fotografe die vol passie haar werk doet? Die zachte en romantische beelden maakt? Dan ben je bij Tess Evenboer Photography op het juiste adres! Neem snel contact op en wie weet tot snel. "

Liefs, Tess

  • Facebook - Grey Circle
  • Instagram - Grey Circle
  • Pinterest - Grey Circle

Website copyright by Tess Evenboer Photography © 2019

info@tessevenboer.com