top of page

Trouwen bij De Viersprong in 's Gravenzande

Preview Dennis & Sacha - 22 juni 2019 -De Viersprong in 's Gravenzande

Dennis en Sacha mailde mij al een behoorlijke tijd geleden. Sacha volgde mij op Instagram en wilde graag dat ik de foto's kwam maken voor hun bruiloft. Een hele eer, aangezien de bruid zelf ook fotografe is. 's Ochtends werd Sacha thuis klaargemaakt door de stylistes van Rob Peetoom en was ik bij Dennis zijn vader thuis voor de voorbereiding van de bruidegom. Na een emotionele first look zijn we op pad gegaan met het bruidspaar en hun twee kinderen Laurens en Sijmen, alsmede bruidsmeisje Isis. De kinderen deden het ook super goed! Na de reportage gingen we naar de Viersprong in 's Gravenzande. Een prachtige locatie waar veel mogelijk is. In de tuin was alles mooi gestyled door weddingplanner Naomie van Naoomevents. Na een prachtige ceremonie werd er gezellige geborreld en taart gegeten in de prachtige tuin van de Viersprong. Na het diner had het bruidspaar nog een uurtje ingepland om met mij naar het strand te gaan voor wat foto's tijdens golden hour, het mooiste uurtje van de dag. Eenmaal weer bij de Viersprong aangekomen was het aan de DJ om het feest op gang te brengen. Na de openingsdans barste het feest los. Lief bruidspaar nogmaals van harte gefeliciteerd met jullie huwelijk, ik heb een hele leuke dag gehad! Hierbij jullie preview. Kijk mee en geniet.

Liefs Tess

 


CATEGORIEËN
Recent Posts
Follow Us
  • Facebook - Grey Circle
  • Instagram - Grey Circle
bottom of page