top of page

Trouwen bij het Statenlogement in Hoorn

Preview Bart & Kenny - 10 mei 2019 - Het Statenlogement in Hoorn en Hotel van der Valk Hoorn

Wat een gezellige, vrolijke en leuke dag was dit! De grote dag van Bart en Kenny was dan eindelijk daar. In de kapsalon van Kenny maakte hij zich klaar, terwijl Bart zich klaarmaakte bij bruidswinkel Het Boudoir een straat verderop. Het bruidspaar is bevriend met de eigenaren en zo kwam deze locatie tot stond. Slechts één pak in een winkel vol trouwjurken. Met de oldtimer Fiat 500 werden Kenny en ik naar de Oosterpoort gebracht waar Bart stond te wachten om zijn Kenny in de armen te sluiten. Na het huwelijk in de prachtige zaal van het Statenlogement in Hoorn, reden we praktisch heel Hoorn door voor de mooiste plaatjes. Thuis een diner en snel door naar Hotel Van Der Valk Hoorn voor het feest. Heren, ik vond het een eer om deze dag voor jullie vast te leggen! Hierbij een preview.

Liefs Tess

 


CATEGORIEËN
Recent Posts
Follow Us
  • Facebook - Grey Circle
  • Instagram - Grey Circle
bottom of page