top of page

Bruiloft bij Buitenplaats Sparrendaal

Preview - Robert & Eveline - Buitenplaats Sparrendaal - 15 juni 2019

Wow! Wat een prachtige locatie is dit toch! En dan ook nog eens een prachtig stel die hier op 15 juni 2019 elkaar het ja woord gaven. Robert heb ik eerder eens ontmoet als ceremonie meester bij de bruiloft van zijn zus. Toen het stel mij vroeg om hun bruiloft te fotograferen wist ik meteen, dit worden mooie plaatjes! Alles was tot in de puntjes geregeld. De dag zat vol humor, liefde en gezelligheid. 's Ochtends in Amsterdam regende het nog een paar uurtjes. Maar precies op het moment dat de first look gepland stond werd het droog en het is niet meer gaan regenen. We konden dus lekker buiten foto's maken bij de trouwlocatie Buitenplaats Sparrendaal in Driebergen-Rijsenburg. Lief bruidspaar, nogmaals bedankt voor jullie vertrouwen en van harte gefeliciteerd met jullie huwelijk. Hierbij jullie preview.

Liefs Tess

 


CATEGORIEËN
Recent Posts
Follow Us
  • Facebook - Grey Circle
  • Instagram - Grey Circle
bottom of page