top of page

Trouwen bij Het Ruiterhuys in Castricum

Preview Gidion & Manon - 7 juni 2019 - Het Ruiterhuys in Castricum

Achter deze bruiloft zit een mooi verhaal. Ik ontmoette Gidion en Manon ongeveer 2 jaar geleden op een feestje. Het volgende feestje vertelde Gidion dat hij Manon ten huwelijk gevraagd had. Manon vertelde op haar beurt weer dat zij mijn werk al kende, voor ze mij kende. Het stel vroeg mij om hun bruiloft te fotograferen in juni 2019. Tuurlijk wilde ik dat! In de tussentijd merkte Manon en ik dat we veel raakvlakken

hadden en spraken we steeds vaker af voor koffie. Die koffiedate is er inmiddels bijna wekelijks en zijn we echte vriendinnen geworden! Hoe leuk kan het leven lopen he. Dus na een geweldig vrijgezellenweekend twee weken geleden, was het dan nu eindelijk tijd voor dé grote dag van Gidion en Manon. Ik was al lekker op tijd bij Manon haar moeder thuis, waar de bruid, maar ook een aantal vriendinnen en familie werden opgemaakt en hun haren werden gedaan. In de tussentijd ben ik bij Gidion en zoontje Senn thuis geweest voor de voorbereidingen van de mannen. De first look was super mooi, met tranen van geluk. We reden in de prachtige Rolls naar de duinen van Castricum waar we begonnen met de fotoshoot. Super gezellig was dit! Na de shoot was het tijd voor het echte werk. Tamara van The Bridal Blush had het eiland van Het Ruiterhuys weer prachtig gestyled met bloemen. De ceremonie zat vol liefde en humor. Hierna was het tijd om de heerlijke en vooral mooie bruidstaart verzorgd door Jona van La Mia Torta, aan te snijden. Na de nodige borrels en de heerlijke BBQ was het alweer tijd voor het feest. En dat feest was ook meteen een feest! Na een paar uurtjes kwam goede vriend Rob hardstyle draaien. Een feest zoals Gidion en Manon wenste. Lieverds, wat was dit een perfecte en geweldige dag, super bedankt! Hierbij jullie (extra lange) preview.

Liefs Tess

 


CATEGORIEËN
Recent Posts
Follow Us
  • Facebook - Grey Circle
  • Instagram - Grey Circle
bottom of page