top of page

Trouwen bij Meneer van Eijck in Oisterwijk

Preview Sander en Linsey - 29 juni 2019 - Meneer van Eijck in Oisterwijk

Toen ik op gesprek was bij Sander en Linsey was Linsey nog in verwachting van hun 3de kindje, Julie. Tijdens ons gesprek merkte ik al dat mijn werkwijze goed bij hun bruiloft zal passen. 's Ochtends bij het ouderlijk huis van Linsey was het een gezellige boel. Van ballonnen vullen met helium tot de hele voorbereidingen van de bruid. Na de first look van de twee was er tijd om te lunchen. Na een heerlijk broodje vertrokken we naar een heel leuk klein kapelletje in Tilburg. Na een mooie en emotionele ceremonie was er even wat tijd voor wat foto's met het VW busje. Daarna op naar de feest locatie, Meneer van Eijck in Oisterwijk. Een mooie locatie gelegen midden in de bossen. Met een gezellige borrel vierde het bruidspaar daar samen met familie en vrienden de liefde. Na de BBQ was het tijd voor het feest. Met de openingsdans opende het bruidspaar het feest. En ze danste nog lang en gelukkig .. ;) Bekijk hier de preview!

Liefs Tess

 


CATEGORIEËN
Recent Posts
Follow Us
  • Facebook - Grey Circle
  • Instagram - Grey Circle
bottom of page