top of page

Trouwen bij Explore by Lute in Muiden

Preview Almar & Denise 31 mei 2019 - Explore by Lute in Muiden

Vrijdag de 31ste was het dan eindelijk zo ver. De grote dag van Almar en Denise. Na 10 jaar werd het tijd om in het huwelijksbootje te stappen. Met een prachtige dag hebben ze dit dan ook gevierd. Foto's gemaakt in Zaandam, hun woonplaats. Daarna naar de prachtige trouwlocatie Explore by Lute in Muiden voor het JA-woord. Met hele mooie woorden aan elkaar werd daar het huwelijk gesloten. Lekker samen eten met familie en vrienden. Om vervolgens de dag af te sluiten met een knalfeest. Lieve Denise en Almar, wat was dit een mooie dag, bedankt voor jullie vertrouwen in mij. Hierbij jullie preview van de dag!

Liefs Tess

 


CATEGORIEËN
Recent Posts
Follow Us
  • Facebook - Grey Circle
  • Instagram - Grey Circle
bottom of page