top of page

Trouwen bij Buitenplaats Sparrendaal in Driebergen

Preview Ron en Sabine - 27 juli 2019 - Buitenplaats Sparrendaal in Driebergen

Voor de derde keer dit jaar mocht ik een bruiloft fotograferen bij het altijd mooie Buitenplaats Sparrendaal in Driebergen. Ron en Sabine wonen in de provincie Utrecht maar zijn beide in Brabant geboren. De voorbereidingen werden dan ook in Brabant getroffen. De twee zagen elkaar voor het eerst bij het ouderlijk huis van de bruid. Na de ontmoeting en een tas vol met worstenbroodjes mee zijn we naar de Loonse en Drunense duinen gereden voor het eerste deel van de fotoreportage, De afgelopen week was er in Nederland een hittegolf, maar op deze zaterdag ochtend was het een heerlijke 20 graden in de duinen. Nadat we voldoende foto's in de duinen gemaakt hebben zijn we naar Driebergen gereden, waar het alweer zo'n 10 graden warmer was. Aangekomen bij Buitenplaats Sparrendaal zijn we meteen verder gegaan met het tweede deel van de reportage. De locatie heeft zoveel mooie plekjes dat je daar ook maar blijft schieten. Na de aankomst in de cabrio vond de ceremonie plaats in de zaal met uitzicht op de tuin. Met een borrel en heerlijke cheesecake maakte het gezelschap de middag vol. Na het diner, die boven plaats vond, was het tijd voor de dans. Met een prachtige tango opende het bruidspaar het feest. Meteen kwam het feest los. Lief bruidspaar, bedankt voor jullie vertrouwen in mij, hierbij jullie preview. Kijk mee en geniet!

Liefs Tess

 


CATEGORIEËN
Recent Posts
Follow Us
  • Facebook - Grey Circle
  • Instagram - Grey Circle
bottom of page