top of page

Trouwen bij Het Wapen van Middelie

Preview Alex en Nienke

- 3 mei 2019 -

Het Wapen van Middelie

Gister was het zo ver, de bruiloft van mijn nicht Nienke en haar Alex. In november besloten ze te gaan trouwen, Nienke vroeg mij welke vrijdagen en zaterdagen ik nog beschikbaar had in mei, ze vroegen de locatie om beschikbaarheid en zo kwam deze trouwdatum, 3 mei 2019, tot stand. Een dag met een lach en een traan, het gemis van Nienke haar moeder, tante Yvonne, was groot. Maar ik weet zeker dat ze mee genoten heeft, van boven. Want het was een dag om te genieten, vol met liefde en gezelligheid. Met het bijzondere trouwvervoer, de familie Jeep van Alex' familie, reden we de gemeente door voor foto's. Met een intiem gezelschap gaven ze elkaar het JA-woord bij Het Wapen van Middelie. Na het heerlijke diner barstte het feest los tot in de late uurtjes. Het was een dag met een gouden randje. Lieve Nienke en Alex, nogmaals van harte gefeliciteerd met jullie huwelijk, ik vond het heel fijn om een onderdeel te mogen zijn van jullie mooie grote dag. Hierbij een preview van de dag.

Liefs Tess

 


CATEGORIEËN
Recent Posts
Follow Us
  • Facebook - Grey Circle
  • Instagram - Grey Circle
bottom of page