top of page

Bruiloft bij Buitenplaats Sparrendaal in Driebergen

Preview David en Birgit - 21 juni 2019 - Buitenplaats Sparrendaal in Driebergen

David en Birgit mailde mij voor een kennismaking. Na een leuk gesprek spraken we af om een loveshoot in te plannen ter voorbereiding voor de bruiloft. Deze vond in september 2018 plaats in Soest. Op 21 juni 2019 was het tijd voor hun grote dag. Birgit was al op de mooie trouwlocatie Buitenplaats Sparrendaal in Driebergen. Ik kon daar uitgebreid foto's maken van de voorbereidingen en de jurk uiteraard. Later kwam David ook naar de locatie. Een beetje zenuwen hadden ze wel last van. De twee zagen elkaar voor het eerst tijdens de ceremonie. Birgit werd weg gegeven door haar vader. Een prachtig moment. Na de ceremonie was er tijd voor wat foto's met de familie. Snel de taart aan snijden voor hij weg smelt, aangezien het lekker warm was op deze dag. Rond Buitenplaats Sparrendaal zijn er tal van mooie plekjes voor de fotoshoot. Samen gingen we op pad en maakte we een gave fotoshoot. Daarna ging het kersverse bruidspaar lekker dineren met familie en vrienden. De dag zat er toen op voor mij. Lief bruidspaar, bedankt dat ik jullie dag vast mocht leggen. Hierbij jullie preview. Kijk mee en geniet.

Liefs Tess

 


CATEGORIEËN
Recent Posts
Follow Us
  • Facebook - Grey Circle
  • Instagram - Grey Circle
bottom of page