Winterbruiloft bij Finley het Witte Huis in Loosdrecht

Sean en Charelle 30 december 2016

Gister was het dan zo ver. De allerlaatste bruiloft van 2016 voor mij. En wat voor één. Sean en Charelle hadden alles tot in de puntjes geregeld. 's Ochtends toen ik bij het ouderlijk huis van Charelle aan kwam rijden leek het wel een sprookje, rijp aan de bomen met een zonnetje erdoor, een echt winter wonderland. Deze dag kon nu al niet meer stuk! Het was een geweldige dag met gezellige mensen. Ik heb er oprecht van genoten. Daarom hierbij een lekkere lange preview, kijk mee en geniet!

Liefs Tess

Locaties: Finley het witte huis

Hoeve Mereveld

#weddinghair #weddignstyling #weddingphotographer #winterwedding #weddingphotography #trouwen #trouwfotograaf #winterbruiloft #finley #finleyhetwittehuis #mereveld #cocochanel #blushandgold #blushwedding #romantisch #romantic #romanticwedding #winterwonderland #winter #nederland #utrecht #zuidholland #weddingbouquet #trouwboekt #trouwenin2017 #trouwenin2016 #trouwenindewinter #details #weddingdetails #tessevenboer #tessevenboerphotography

CATEGORIEËN
Recent Posts
Follow Us
  • Facebook - Grey Circle
  • Instagram - Grey Circle

"Ben je op zoek naar een fotografe die vol passie haar werk doet? Die zachte en romantische beelden maakt? Dan ben je bij Tess Evenboer Photography op het juiste adres! Neem snel contact op en wie weet tot snel. "

Liefs, Tess

  • Facebook - Grey Circle
  • Instagram - Grey Circle
  • Pinterest - Grey Circle

Website copyright by Tess Evenboer Photography © 2019

info@tessevenboer.com