top of page

Trouwen in het Kijfhoekkerkje in Zwijndrecht

Kevin en Shera - 14 september 2018 - Kijfhoekkerkje in Zwijndrecht

Van een drukke gezellige boel bij de dames, naar een relaxte sfeer bij de heren. Iedereen maakte zich klaar voor de grote dag. Zoon Liam gehuld in een op maat gemaakt pakje van dezelfde stof als het pak van zijn vader, stal de show tijdens de voorbereidingen. Wanneer Kevin zijn aanstaande Shera in haar prachtige jurk ziet, schieten woorden te kort. Snel op weg naar het idyllische Kijfhoekkerkje van Zwijndrecht. Een sfeervol klein kerkje, gevuld met al hun dierbare. Na het JA-woord, loopt het kersverse stel naar buiten door een gordijn van bellenblaas. Samen gingen we op pad om wat mooie foto's te maken, om vervolgens naar vd Valk Hotel Ara te gaan voor de toost en het aansnijden van de bruidstaart. Kevin en Shera, ontzettend bedankt voor deze leuke dag. Nogmaals van harte gefeliciteerd met jullie huwelijk. Kijk mee en geniet van jullie preview!

Liefs Tess

 


CATEGORIEËN
Recent Posts
Follow Us
  • Facebook - Grey Circle
  • Instagram - Grey Circle
bottom of page