top of page

Trouwen bij Naturel in Scheveningen

Eindelijk was hij daar, de dag van Dimitri en Linda. Waar hun liefdesverhaal begon, in Scheveningen, gaven zij elkaar gister het JA-woord bij de mooie strandtent Naturel. De dag begon in een hotel om de hoek. Na de eerste ontmoeting op de beroemde pier luchte het stel, samen met familie en dierbare. Daarna op weg voor de fotoshoot. Een mooi groot park midden in Scheveningen leende zich voor prachtige plaatjes. Terug gekomen aan het strand daar nog wat plaatsjes maken. Na een gezellige middag met borrel was om 19.30 uur eindelijk zo ver. Ze gingen trouwen! Linda zong een prachtig lied voor haar Dimitri. Samen met hun dochter Esmee, zong de bruid later nog een lied voor haar bruidegom. Na de ceremonie hadden we nog heeeeel even de tijd om buiten wat plaatjes te schieten met de laatste zonnestralen boven de zee. Toen barste het feest los! Het was een mooie en gezellige dag, bruidspaar bedankt! Bekijk hier jullie preview.

Liefs Tess

 


CATEGORIEËN
Recent Posts
Follow Us
  • Facebook - Grey Circle
  • Instagram - Grey Circle
bottom of page