top of page

Binnen trouwen bij het Ruiterhuys in Castricum

Guido & Sylvana - 6 september 2018 - Het Ruiterhuys Castricum

Het weer was niet zoals je zou wensen op je grote dag. Maar daar hadden Guido en Sylvana helemaal geen last van. Dit vrolijke en verliefde koppel danste en lachte de regen weg. Waar we de shoot begonnen bij de GAS! Fabriek in Alkmaar, eindigde we deze in de duinen van Castricum. In de frisse lucht danste de twee hun openingsdans voor mij en de videograaf. De binnen (paarden)bak van Het Ruiterhuys werd door de meiden van Met Liefde Geregeld omgetoverd tot een romantisch plekje om elkaar ten overstaan van al hun dierbare het ja-woord te geven. Lieve Sylvana en Guido, bedankt voor deze leuke dag. Hierbij jullie preview. Kijk mee en geniet!

Liefs Tess

 


CATEGORIEËN
Recent Posts
Follow Us
  • Facebook - Grey Circle
  • Instagram - Grey Circle
bottom of page