top of page

Bruiloft in Theetuin de Neckermolen

25 augustus 2018 - Brian en Merel - Theetuin de Neckermolen

Toen ik Brian en Merel vorig jaar sprak over hun bruiloft vertelde ze mij dat het plan was om te gaan trouwen in de Theetuin in Neck, alleen 1 klein detail, de theetuin bestond toen nog niet. Maar, inmiddels is Theetuin de Neckermolen al bekend en was deze afgelopen zaterdag bij hoge uitzondering gesloten, voor het huwelijk van Brian en Merel. We begonnen de dag in het mooie dorpje Middelie, waar Merel zich klaar maakte in haar ouderlijk huis. Brian, die zich klaarmaakte in hun eigen huis in Edam, maakte een mooi entre in de rode Fiat500. Na de eerste ontmoeting, liepen we letterlijk 1 deur verder, naar het kerkje van Middelie. Hier gaf het bruidspaar elkaar ten overstaan van hun dierbaren het JA-woord. Na de ceremonie begon het met een paar fikse buien. Een paar huizen verder op in Middelie, was er gelegenheid om te lunchen, taart te eten, te proosten en tussen (de buien) door foto's te maken. Daarna was het tijd om op pad te gaan naar de mooie versierde theetuin de Neckermolen in Neck. Na het JA-woord en de mooie woorden tijd voor een borrel. Om vervolgens te dineren en een feest te bouwen in het Damhotel in Edam. Brian en Merel, nogmaals van harte gefeliciteerd met jullie huwelijk! Hierbij jullie preview. Kijk mee en geniet!

Liefs Tess

 


CATEGORIEËN
Recent Posts
Follow Us
  • Facebook - Grey Circle
  • Instagram - Grey Circle
bottom of page