top of page

Trouwen in de binnentuin van Robacher's Watermolen in Hauwert

Remco en Michelle - 18 augustus 2018 - Landgoed Robacher's Watermolen

Zo ongeveer twee jaar geleden zat ik op de bank bij Remco en Michelle voor onze eerste kennismaking. Het leek nog zo ver weg, 18 augustus 2018, maar gister was het dan eindelijk zover! Op dé trouwdatum van dit jaar gaven Remco elkaar het JA-woord in de mooie binnentuin van Landgoed Robacher's Watermolen in Hauwert. De mooie styling van WhiteWeddings maakt het helemaal af. Wat een prachtige locatie! Ik was er de hele dag om alle mooie momenten vast te leggen. En uiteraard deden we ook nog een fotoshoot. De avond eindigde voor mij met de fantastisch tango openingsdans. Lief bruidspaar, bij deze nogmaals gefeliciteerd! Hierbij jullie preview! Kijk mee en geniet.

Liefs Tess

 


CATEGORIEËN
Recent Posts
Follow Us
  • Facebook - Grey Circle
  • Instagram - Grey Circle
bottom of page