Trouwen in de binnentuin van Robacher's Watermolen in Hauwert

August 19, 2018

Remco en Michelle - 18 augustus 2018 - Landgoed Robacher's Watermolen

 

Zo ongeveer twee jaar geleden zat ik op de bank bij Remco en Michelle voor onze eerste kennismaking. Het leek nog zo ver weg, 18 augustus 2018, maar gister was het dan eindelijk zover! Op dé trouwdatum van dit jaar gaven Remco elkaar het JA-woord in de mooie binnentuin van Landgoed Robacher's Watermolen in Hauwert. De mooie styling van WhiteWeddings maakt het helemaal af. Wat een prachtige locatie! Ik was er de hele dag om alle mooie momenten vast te leggen. En uiteraard deden we ook nog een fotoshoot. De avond eindigde voor mij met de fantastisch tango openingsdans. Lief bruidspaar, bij deze nogmaals gefeliciteerd! Hierbij jullie preview! Kijk mee en geniet. 

 

Liefs Tess 

 

 

 

 

 

 

Please reload

Recent Posts
Please reload

CATEGORIEËN
Follow Us
  • Facebook - Grey Circle
  • Instagram - Grey Circle
Please reload

"Ben je op zoek naar een fotografe die vol passie haar werk doet? Die zachte en romantische beelden maakt? Dan ben je bij Tess Evenboer Photography op het juiste adres! Neem snel contact op en wie weet tot snel. "

Liefs, Tess

  • Facebook - Grey Circle
  • Instagram - Grey Circle
  • Pinterest - Grey Circle

Website copyright by Tess Evenboer Photography © 2019

info@tessevenboer.com