top of page

Trouwen in de moestuin van Van Der Valk Hotel Volendam

Nick & Kelsey - 11 augustus 2018

Van der Valk Hotel Volendam

Eindelijk was hij daar dan, de grote dag van Nick en Kelsey. Met een grote ;) jurk en een grote lach ging deze dag ontzettend snel om. Op het Hemmeland in Monnickendam hebben we de fotoshoot gemaakt. Na een relaxte lunch in het Van Der Valk Hotel Volendam, was het tijd voor de ceremonie in de mooie nieuwe moestuin van Hotel Volendam. Na de mooie woorden naar elkaar uitgesproken te hebben, was het tijd voor de taart gemaakt door de vader van de bruid. Een heerlijke red velvet taart. Na de nodige borrels vertrok het gezelschap naar boven om te dineren. Na de same day edit gezien te hebben van de jongens van A Beautiful Day Trouwvideo's was het tijd voor de openingsdans. Een mooie dans later kon het feest beginnen. Lieve Kelsey en Nick, van harte gefeliciteerd met jullie huwelijk. Bedankt dat ik aanwezig mocht zijn bij jullie grote dag! Bekijk hier jullie preview. Kijk mee en geniet!

Liefs Tess

 


CATEGORIEËN
Recent Posts
Follow Us
  • Facebook - Grey Circle
  • Instagram - Grey Circle
bottom of page