top of page

Trouwen aan het water bij Het Naarderbos in Naarden

Steven en Shannen - 10 augustus 2018 - Naarderbos in Naarden

De dag van Shannen en Steven begon in Almere. Shannen maakte zich in haar ouderlijk huis klaar voor hun grote dag. Op een paar honderd meter afstand was Steven zich aan het klaar maken samen met zijn beste vriend in het nieuwe huis van het bruidspaar. Na de voorbereidingen en een flinke bui zijn we op weg gegaan voor de fotoshoot. Toen we op het strand van Almere bijna weg waaide zijn we naar de hei in Bussum gegaan. Een prachtige plek voor trouwfoto's. Na een korte bui brak het zonnetje door, op deze mooie dag. Na de foto's op de hei zijn we naar Naarden-Vesting vertrokken en hebben we ook daar prachtige foto's kunnen maken. Toen het tijd voor de ceremonie was kon deze gewoon lekker buiten, aan het water bij Golfclub Het Naarderbos in Naarden. Na twee keer volmondig JA te hebben gehoord was het tijd voor een gezellig samen zijn met de familie. Na een heerlijke barbecue was het tijd voor het feest. Steven en Shannen, bedankt dat wij bij jullie grote dag aanwezig mochten zijn, het was een mooie dag en alles was tot in de puntjes verzorgd! Hierbij jullie preview. Kijk mee en geniet!

Liefs Tess

 


CATEGORIEËN
Recent Posts
Follow Us
  • Facebook - Grey Circle
  • Instagram - Grey Circle
bottom of page