Trouwen aan het water bij Het Naarderbos in Naarden

August 11, 2018

Steven en Shannen - 10 augustus 2018 - Naarderbos in Naarden

 

De dag van Shannen en Steven begon in Almere. Shannen maakte zich in haar ouderlijk huis klaar voor hun grote dag. Op een paar honderd meter afstand was Steven zich aan het klaar maken samen met zijn beste vriend in het nieuwe huis van het bruidspaar. Na de voorbereidingen en een flinke bui zijn we op weg gegaan voor de fotoshoot. Toen we op het strand van Almere bijna weg waaide zijn we naar de hei in Bussum gegaan. Een prachtige plek voor trouwfoto's. Na een korte bui brak het zonnetje door, op deze mooie dag. Na de foto's op de hei zijn we naar Naarden-Vesting vertrokken en hebben we ook daar prachtige foto's kunnen maken. Toen het tijd voor de ceremonie was kon deze gewoon lekker buiten, aan het water bij Golfclub Het Naarderbos in Naarden. Na twee keer volmondig JA te hebben gehoord was het tijd voor een gezellig samen zijn met de familie. Na een heerlijke barbecue was het tijd voor het feest. Steven en Shannen, bedankt dat wij bij jullie grote dag aanwezig mochten zijn, het was een mooie dag en alles was tot in de puntjes verzorgd! Hierbij jullie preview. Kijk mee en geniet! 

 

Liefs Tess 

 

 

 

 

 

 

Please reload

Recent Posts
Please reload

CATEGORIEËN
Follow Us
  • Facebook - Grey Circle
  • Instagram - Grey Circle
Please reload

"Ben je op zoek naar een fotografe die vol passie haar werk doet? Die zachte en romantische beelden maakt? Dan ben je bij Tess Evenboer Photography op het juiste adres! Neem snel contact op en wie weet tot snel. "

Liefs, Tess

  • Facebook - Grey Circle
  • Instagram - Grey Circle
  • Pinterest - Grey Circle

Website copyright by Tess Evenboer Photography © 2019

info@tessevenboer.com