Trouwen in de tuin van het Van der Valk Hotel Volendam

Eindelijk is daar dan de dag van Johan en Corine. Een mooie zomerdag om te trouwen in de tuin van het Van der Valk Hotel in Volendam. 's Ochtends zijn we naar Fabriek Zuidermeer gereden om foto's te maken. Samen met hun dochters staat het bruidspaar op elke foto te stralen! Snel weer terug naar Volendam om daar in de (moes)tuin van het Van der Valk Hotel elkaar het JA woord te geven. Met een gezellige receptie in de tuin en een diner bij het hotel is het tijd om naar de feestlocatie de Jozef in Volendam te gaan. Lief bruidspaar ontzettend bedankt voor deze leuke dag. Geniet van jullie preview!

Liefs Tess


CATEGORIEËN
Recent Posts
Follow Us
  • Facebook - Grey Circle
  • Instagram - Grey Circle

"Ben je op zoek naar een fotografe die vol passie haar werk doet? Die zachte en romantische beelden maakt? Dan ben je bij Tess Evenboer Photography op het juiste adres! Neem snel contact op en wie weet tot snel. "

Liefs, Tess

  • Facebook - Grey Circle
  • Instagram - Grey Circle
  • Pinterest - Grey Circle

Website copyright by Tess Evenboer Photography © 2019

info@tessevenboer.com