top of page

Bruiloft bij Het Ruiterhuys in Castricum

Een geweldige dag was het voor Robin en Lisanne, de zonovergoten vrijdag 20 juli van 2018. De grote dag van dit stel. De dag dat ze elkaar eeuwige liefde beloofde. Met een relaxt begin bij beide zijn we op stap gegaan voor de fotoshoot. Van de duinen tot aan het strand van Castricum. Lisanne heeft bij het Ruiterhuys in Castricum gewerkt en haar vader werkt er nog. Het zijn dus bekende van elkaar en dat is super leuk! Zo hebben we ook foto's met het mooie paard mogen maken. Na het heerlijke diner, was het tijd voor het bruidspaar om zich even terug te trekken. Zodat alle gasten zich konden verzamelen op het prachtige eiland van het Ruiterhuys. In het avond zonnetje van 19.00 uur vond de ceremonie plaats. Met prachtige live zang én de hele klas van juf Lisanne er bij. Na de mooie woorden en het volmondig JA van beide kanten was het tijd voor de borrel met een stuk taart. Om vervolgens snel naar de feestzaal te verplaatsen om daar het feest in te luiden! Robin en Lisanne bedankt dat ik er bij mocht zijn, bij jullie mooie dag, nogmaals van harte gefeliciteerd! Kijk en geniet van jullie preview.

Liefs Tess

 


CATEGORIEËN
Recent Posts
Follow Us
  • Facebook - Grey Circle
  • Instagram - Grey Circle
bottom of page