top of page

Bruiloft bij de Cultuurkoepel in Heiloo

Bas en Rinske 7 juli 2018 - de Cultuurkoepel in Heiloo

Eindelijk weer eens samen werken met de meiden van Met Liefde Geregeld. Een relaxte en gezellig dag was het met dit bruidspaar! Ik begon bij de bruid, die samen met haar twee zussen en moeder heerlijk aan het voorbereiden was voor dé grote dag. Eindelijk was het moment daar dat ze haar mooie jurk aan mocht. Bij Bas thuis was het ook een gezellige boel. Na alle voorbereidingen was het moment eindelijk daar dat Bas zijn bruid zou zien. Op naar de Cultuurkoepel in Heiloo om daar binnen foto's te maken op het altaar die prachtig gestyled was door de meiden van Met Liefde Geregeld. Daarna nog even met kleine Sebas het bos in voor een paar mooie shots. Weer terug bij de Cultuurkoepel waar de binnentuin ook prachtig versierd was door Met Liefde Geregeld. Na een paar borrels en een 6 gangen walking diner, was het eindelijk tijd voor de ceremonie. De ceremonie vond plaats in de cultuurkoepel, met uitdagende lichtomstandigheden voor mij ;) Aan het einde van de ceremonie begonnen de zussen van Rinske en de zus van Bas met een dans. Langzaam deden er steeds meer mensen mee, een heuze flashmob! Geweldig. Daarna barstte het feest los in de binnentuin. Een gezellige dag. Bruidspaar, bedankt dat ik jullie fotograaf mocht zijn. Bij deze jullie preview!

Liefs Tess

 


CATEGORIEËN
Recent Posts
Follow Us
  • Facebook - Grey Circle
  • Instagram - Grey Circle
bottom of page