top of page

Trouwen bij Robachers Watermolen in Hauwert

Patrick en Chantal 30 juni 2018 - Robachers Watermolen in Hauwert

Op een stralende dag in een zonovergoten tuin elkaar het JA-woord geven, dat wil toch iedereen? Dit deden Patrick en Chantal afgelopen zaterdag in de prachtige tuin van Robachers Watermolen in Hauwert. De dag begon relaxt in Heerhugowaard. Bij Chantal werden alle meiden mooi gemaakt, terwijl Patrick nog heerlijk zat te Netflixen bij mams op de bank. Na het de first look stapte het stel in de mooie witte Rolls Royce, die toch even een klein duwtje nodig had met opstarten, haha. Op de mooie locatie Robachers Watermolen zijn we foto's gaan maken. Best een warm klusje met ongeveer 28 graden. Na de foto's is het stel op pad gegaan zodat alle gasten ze nog niet zouden zien. In de mooie tuin gaven ze elkaar het JA-woord. Daarna tijd voor een borrel, vervolgd door een heerlijke BBQ. Patrick en Chantal, bedankt voor jullie vertrouwen in mij, het was een gezellige en mooie dag! Hierbij jullie preview. Kijk mee en geniet!

Liefs Tess

 


CATEGORIEËN
Recent Posts
Follow Us
  • Facebook - Grey Circle
  • Instagram - Grey Circle
bottom of page