Bruiloft bij de Kalkovens in Huizen

Glenn en Marlies 29 juni 2018 - De Kalkovens in Huizen

Een bruiloft met verrassingen! Glenn en Marlies zochten naar een trouwlocatie aan het water. Daarbij wilde ze dat alles op dezelfde locatie plaats kon vinden. Na lang zoeken kwamen ze bij Fletcher Hotel de Kalkovens in Huizen terecht. Een mooie trouwlocatie met een hotel erbij. Ideaal! De avond ervoor sliepen beide families in het hotel en in de ochtend was het dan ook een dolle boel. Na de reportage op de prachtige heide van Blaricum was daar dan eindelijk HET moment. Onder de treurwilg gaven ze elkaar een volmondig JA. Met dit mooie weer kon alles buiten plaats vinden. Na het dineren kwamen de avond gasten binnen. En daar hadden ze nog een leuke verrassing voor iedereen! Want Marlies is zwanger en ze gingen alle gasten nu door middel van een doos vol met ballonnen laten weten of het een jongen of een meisje is. Maarrrr... er kwamen roze én blauwe ballonnen uit! Het bruidspaar krijgt een tweeling! Wat een verrassing. Super leuk die reacties van alle gasten. Na de gender reveal barstte het feest los. Glenn en Marlies, bedankt dat ik deel uit mocht maken van jullie grote dag. Hierbij jullie preview!

Liefs Tess


CATEGORIEËN
Recent Posts
Follow Us
  • Facebook - Grey Circle
  • Instagram - Grey Circle

"Ben je op zoek naar een fotografe die vol passie haar werk doet? Die zachte en romantische beelden maakt? Dan ben je bij Tess Evenboer Photography op het juiste adres! Neem snel contact op en wie weet tot snel. "

Liefs, Tess

  • Facebook - Grey Circle
  • Instagram - Grey Circle
  • Pinterest - Grey Circle

Website copyright by Tess Evenboer Photography © 2019

info@tessevenboer.com