Trouwen bij Landgoed Waterland in Velsen

Ramon en Priscilla 15 juni 2018

Op vrijdag 15 juni 2018 was het dan eindelijk daar, dé grote dag van Ramon en Priscilla. Haar meisjes droom is werkelijkheid geworden. Een droomhuwelijk op een prachtige locatie, namelijk Landgoed Waterland in Velsen. Het weer was stralend en zo ook dit bruidspaar. Een dag vullend programma, inclusief bijzondere gast die de ringen kwam brengen. Bekijk het allemaal hieronder!

Liefs Tess


CATEGORIEËN
Recent Posts
Follow Us
  • Facebook - Grey Circle
  • Instagram - Grey Circle

"Ben je op zoek naar een fotografe die vol passie haar werk doet? Die zachte en romantische beelden maakt? Dan ben je bij Tess Evenboer Photography op het juiste adres! Neem snel contact op en wie weet tot snel. "

Liefs, Tess

  • Facebook - Grey Circle
  • Instagram - Grey Circle
  • Pinterest - Grey Circle

Website copyright by Tess Evenboer Photography © 2019

info@tessevenboer.com