top of page

Pastelbruiloft bij Finley het Witte Huis in Loosdrecht

Tijmen en Angela 16 juni 2018

WAUW! Een ander woord heb ik niet. Wat een fantastische dag was dit. Mijn vriendin Angela trouwde afgelopen zaterdag met haar Tijmen. De prachtlocatie Finley het Witte Huis in Loosdrecht was helemaal aangekleed en gestyled door topper Tamarah van The Bridal Blush. Alles stijlvol in zachte tinten met veel lichtroze. Ook alle gasten waren gekleed in het thema 'blush'. Deze dag klopte echt overal. De ceremonie was bijzonder mooi. Het zonnetje scheen. Het eten was heerlijk aan de prachtig gedekte tafel. En het feest was helemaal TOP! Lieve Angela en Tijmen, wat heb ik ontzettend genoten van deze dag. Ik ben blij dat ik op deze manier mijn bijdrage heb kunnen leveren aan deze bijzondere dag. Hierbij dus een extra lange blog, omdat ik niet kon kiezen ;) Kijk mee en geniet!

Liefs Tess

 


CATEGORIEËN
Recent Posts
Follow Us
  • Facebook - Grey Circle
  • Instagram - Grey Circle
bottom of page