top of page

Trouwen bij De Theeschenkerij in Velserbeek

Bastiaan en Jacqueline 2 juni 2018

Op 2 juni 2018 gaven Bastiaan en Jacqueline elkaar het JA-woord bij de mooie locatie De Theeschenkerij in Velserbeek. Dit deden zij ten overstaan van al hun dierbare. Rond 19.00 uur was de ceremonie pas en aansluitend het feest. Ik hou van avond bruiloften! Maar ze hadden al een lange dag erop zitten. De voorbereidingen, de fotoshoot, een bezoekje aan de klas van Jaqueline die allerlei optredens hadden ingestudeerd en heerlijk eten en borrelen bij Halfweg Eten&Drinken. Een soepele, gezellige en relaxte dag. Want dat zijn deze twee ook. Ook al was het weer niet zoals gehoopt, was het een prachtige dag. Bedankt bruidspaar! Kijk mee en geniet.

Liefs Tess

 


CATEGORIEËN
Recent Posts
Follow Us
  • Facebook - Grey Circle
  • Instagram - Grey Circle
bottom of page