top of page

Trouwen bij Het Houtse Meer in Den Hout

Preview Karin en Alex 30 mei 2018

Een jaar geleden zat ik bij Karin en Alex in Almere voor een kennismaking gesprek. Ze vertelde een lange zoektocht achter de rug te hebben wat betreft dé perfecte trouwlocatie. Uiteindelijk zijn ze terecht gekomen in Brabant, Den Hout om precies te zien. Daar heb je de geweldige locatie Het Houtse Meer. Een hippe tent aan een prachtig meer. Ze zaten in een vakantie huisje in de buurt. De dag begon al lekker relaxt en het vakantie gevoel was er ook meteen! Na de foto's in de prachtige bossen van Den Hout zijn we naar Het Houtse Meer gereden. Het stel gaven elkaar het ja-woord op het speciale 'ceremoniestrand'. Na het feest tijd voor een borrel en een overheerlijke taart. Ondertussen werd de tafel helemaal gedekt zoals Karin het bedacht had. Alles was tot in de puntjes geregeld. Een heerlijke BBQ later begon het feest. Het was een gezellige en leuke dag! Bedankt dat ik deel uit mocht maken van jullie dag. Hierbij jullie preview.

Liefs Tess

 


CATEGORIEËN
Recent Posts
Follow Us
  • Facebook - Grey Circle
  • Instagram - Grey Circle
bottom of page