top of page

Trouwen bij Brasa in de Beemster

Preview Sven en Annemarie 18 mei 2018

Op dé trouwdatum van de maand, namelijk 18 mei 2018 trouwde Sven en Annemarie met elkaar. De dag begon gezellig op de boerderij bij Annemarie haar ouders. Ik verzorgde de makeup bij Annemarie met 10 kinderen als toeschouwers. Nadat haar haar mooi omhoog gestoken was mocht ze haar jurk aan trekken. Sven was inmiddels onderweg naar het ouderlijk huis van Annemarie. Vol verwachten stapte hij uit. Met zijn rug naar Annemarie gekeerd hoorde hij haar aan komen lopen. WAUW! Wat vonden ze elkaar er prachtig uitzien. Na de eerste woorden en zoentjes gingen we samen met het bruidspaar naar de Beemster Barn, een prachtig mooi landelijk zaaltje midden in de Beemster. Ter plekke maakte we foto's en moeders zorgde voor het eten. Na het eten was het tijd om naar de trouwlocatie Brasa in de Midden Beemster te gaan. De meiden van Velvet Company hadden de tuin prachtig voorzien van mooie bloemen. Het was een prachtige ceremonie. Na de ceremonie meteen tijd om de taart aan te snijden waarna het feest los barstte. Sven en Annemarie, bedankt voor deze gezellige en mooie dag. Hierbij jullie preview.

Liefs Tess

 


CATEGORIEËN
Recent Posts
Follow Us
  • Facebook - Grey Circle
  • Instagram - Grey Circle
bottom of page