top of page

Bruiloft bij Beneden Sas in De Heen

Preview Niels en Tessy 12 mei 2018

De Belgische schone Tessy en haar Hollandse Niels gaven elkaar op 12 mei van dit jaar het JA-woord. Het was een stralende warme dag en zo ook het bruidspaar. Ik begon bij Niels om wat voorbereidingen op de foto te zetten. Dan door naar Tessy, die er al prachtig uitzag. De tuin leende zich heel goed om de jurk mooi op de foto te zetten. Niels kwam zijn Tessy ophalen in een mintgroen VW busje, geheel in stijl versierd. Na de ontmoeting snel door naar het stadhuis van Steenbergen met de prachtige binnen tuin waar de ceremonie plaats vond. Een prachtige ceremonie later en een paar broodjes verder was het tijd om naar de volgende locatie te rijden. Het stel had Beneden Sas in de Heen uitgekozen. Een prachtige buiten locatie die helemaal in stijl was aangekleed. In en rondom de locatie was er tijd en ruimte om foto's te maken. Na de nodige borrels, de taart en de lekkere BBQ was het tijd voor het feest. Niels en Tessy hadden een super gave openingsdans ingestudeerd. Na de openingsdans zat de sfeer er meteen goed in en barstte het feest los. Niels en Tessy, bedankt dat ik bij jullie dag aanwezig mocht zijn! Hierbij een mooie preview van jullie dag!

Liefs Tess

 


CATEGORIEËN
Recent Posts
Follow Us
  • Facebook - Grey Circle
  • Instagram - Grey Circle
bottom of page