top of page

Winterbruiloft in Volendam

Preview Simon en Shanne 24 februari 2018

Mijn tweede bruiloft van dit jaar was een koude! Op 24 februari van 2018 gaven Simon en Shanne elkaar het ja-woord en ik was erbij! In het mooie Stolphoeve kerkje in Volendam werden Simon en Shanne in het echt aan elkaar verbonden ten overstaan van hun familie en vrienden. Na de ceremonie was het tijd voor de fotoshoot. Het was een koude maar wel een stralende zaterdag in februari. Na ongeveer 45 min buiten foto's te hebben gemaakt zijn we naar de feestlocatie De Jozef in Volendam gegaan. Binnen hebben we nog een aantal mooie foto's gemaakt voorafgaand aan het feest. Kijk mee en geniet van deze preview.

Liefs Tess

 

CATEGORIEËN
Recent Posts
Follow Us
  • Facebook - Grey Circle
  • Instagram - Grey Circle
bottom of page