Winterbruiloft in Monnickendam

January 27, 2018

Peter en Rimke 26 januari 2018

 

Gister was het zover, mijn eerste bruiloft van 2018. En wat voor één! Peter en Rimke kwamen er achter dat een winterbruiloft meer bij hun paste, dus bestelde ze een koek en zopie kraam en lieten ze warme chocomel en glühwein schenken bij Brasserie de Waegh in Monnickendam. Zelf zagen zelf op en top uit. Mooie winterse kleuren. De fotoshoot hebben we gedaan in het oude centrum van Monnickendam en op het Hemmeland in Monnickendam. De ceremonie vond plaats in het prachtige Lutherse Kerkje in Monnickendam. Na de ceremonie lopend naar de feestlocatie, de Waegh, waar iedereen genoot van warme chocomelk en glühwein met roze en gevulde koeken. Met een heerlijk diner om vervolgens het feest te starten met een knallende openingsdans. Peter en Rimke, ontzettend bedankt voor jullie vertrouwen in mij en van harte gefeliciteerd! Hierbij een kleine impressie van jullie dag in beeldvorm. Kijk mee en geniet! 

 

Liefs Tess 

 

 

Please reload

Recent Posts
Please reload

CATEGORIEËN
Follow Us
  • Facebook - Grey Circle
  • Instagram - Grey Circle
Please reload

"Ben je op zoek naar een fotografe die vol passie haar werk doet? Die zachte en romantische beelden maakt? Dan ben je bij Tess Evenboer Photography op het juiste adres! Neem snel contact op en wie weet tot snel. "

Liefs, Tess

  • Facebook - Grey Circle
  • Instagram - Grey Circle
  • Pinterest - Grey Circle

Website copyright by Tess Evenboer Photography © 2019

info@tessevenboer.com