Lifestyle newborn fotoshoot in Volendam

De papa en mama van Rose vertelde mij dat ik de primeur had, ze hielden namelijk niet echt van op de foto staan. Maar wie wil er nou niet met zijn kersverse gezin op de foto? Een herinnering voor het leven! Als Rose straks op school zit zullen ze terug kijken naar de foto's en zich weer even in dat moment wanen. Daarom fotografeer ik de newborn fotoshoots op deze manier. Lief, ongedwongen en echt. Op jullie bed, in jullie slaapkamer, in jullie woning, kortom, in jullie vertrouwde omgeving. Kijk mee en geniet!

Liefs Tess


CATEGORIEËN
Recent Posts
Follow Us
  • Facebook - Grey Circle
  • Instagram - Grey Circle

"Ben je op zoek naar een fotografe die vol passie haar werk doet? Die zachte en romantische beelden maakt? Dan ben je bij Tess Evenboer Photography op het juiste adres! Neem snel contact op en wie weet tot snel. "

Liefs, Tess

  • Facebook - Grey Circle
  • Instagram - Grey Circle
  • Pinterest - Grey Circle

Website copyright by Tess Evenboer Photography © 2019

info@tessevenboer.com