Anniversary loveshoot in Bergen

Ruim 2 jaar geleden leerde ik Mike en Merle kennen op een bruiloft van vrienden van ze. Inmiddels heeft Merle samen met Sanny het mooie bedrijf Met Liefde Geregeld gestart. Regelmatig mogen wij samen werken op toffe bruiloften. Ongeveer een half jaar voor ik Mike en Merle leerde kennen zijn zij getrouwd, op kerstavond 2015. Merle had een leuk idee, namelijk elk jaar rond hun trouwdag een fotoshoot in trouwkleding! En aan mij de eer om dit te mogen doen. Vorig jaar de eerste en dit jaar de tweede. We kozen dit keer voor een mooie buiten locatie, namelijk een duingebied in Bergen. Het was vanmorgen echt heeel koud dus hebben we de foto's snel gemaakt. De jongens van het stel waren ook mee, maar hadden nog meer moeite met de kou dan wij, wat ook logisch is! Toch hebben we ze nog even op de foto gezet. Kijk mee en geniet!

Liefs Tess


CATEGORIEËN
Recent Posts
Follow Us
  • Facebook - Grey Circle
  • Instagram - Grey Circle

"Ben je op zoek naar een fotografe die vol passie haar werk doet? Die zachte en romantische beelden maakt? Dan ben je bij Tess Evenboer Photography op het juiste adres! Neem snel contact op en wie weet tot snel. "

Liefs, Tess

  • Facebook - Grey Circle
  • Instagram - Grey Circle
  • Pinterest - Grey Circle

Website copyright by Tess Evenboer Photography © 2019

info@tessevenboer.com