top of page

Anniversary loveshoot in Bergen

Ruim 2 jaar geleden leerde ik Mike en Merle kennen op een bruiloft van vrienden van ze. Inmiddels heeft Merle samen met Sanny het mooie bedrijf Met Liefde Geregeld gestart. Regelmatig mogen wij samen werken op toffe bruiloften. Ongeveer een half jaar voor ik Mike en Merle leerde kennen zijn zij getrouwd, op kerstavond 2015. Merle had een leuk idee, namelijk elk jaar rond hun trouwdag een fotoshoot in trouwkleding! En aan mij de eer om dit te mogen doen. Vorig jaar de eerste en dit jaar de tweede. We kozen dit keer voor een mooie buiten locatie, namelijk een duingebied in Bergen. Het was vanmorgen echt heeel koud dus hebben we de foto's snel gemaakt. De jongens van het stel waren ook mee, maar hadden nog meer moeite met de kou dan wij, wat ook logisch is! Toch hebben we ze nog even op de foto gezet. Kijk mee en geniet!

Liefs Tess

 


CATEGORIEËN
Recent Posts
Follow Us
  • Facebook - Grey Circle
  • Instagram - Grey Circle
bottom of page