top of page

Trouwen in Monnickendam en Scheveningen

Preview Winnie en Remy 19 oktober 2017

Wat een mazzel hadden Remy en Winnie, midden in oktober en het was stralend weer. We begonnen de dag in Monnickendam, bij het ouderlijk huis van Winnie. Remy maakte zich klaar in Den Haag bij zijn ouderlijk huis. Eenmaal in Monnickendam aangekomen zagen ze elkaar voor het eerst in hun trouwkleding. Na de fotoshoot in en rondom Monnickendam verplaatsten we ons naar het oude raadhuis van Monnickendam. Met een intiem gezelschap gaven ze elkaar een volmondig JA. Na de borrel en een paar mooie en leuke speeches ging het gezelschap aan tafel in dezelfde zaal als waar de ceremonie was. Ditmaal met een prachtig gedekte tafel erin. Bob en Coby van Eterij Bob en Co verzorgde hier een heerlijk 3 gangen italiaanse lunch. Na het toetje vertrokken we met zijn allen richting Scheveningen. Daar aangekomen maakte we nog snel wat foto's op het strand voor we naar de feestlocatie Paviljoen De Witte gingen. Na het taart aansnijden en de receptie was het eindelijk tijd voor het feest. Met een romantische openingsdans was het feest geopend. Lieve Winnie en Remy, van harte met jullie huwelijk hierbij een preview van jullie dag. Kijk mee en geniet!

Liefs Tess

 


CATEGORIEËN
Recent Posts
Follow Us
  • Facebook - Grey Circle
  • Instagram - Grey Circle
bottom of page