Trouwen bij Te Werve in Rijswijk

Preview Maurits en Susanne 14 oktober 2017

Toen ik op kennismaking kwam bij Maurits en Susanne, zat het stel midden in een verhuizing, daarbij was Susanne 38 weken zwanger van hun dochtertje Mila. Tijdens deze spannende tijdens moesten zij dus ook nog een bruiloft voorbereiden. Nu, bijna een jaar later was het zover. 14 oktober 2017, de dag dat ze elkaar het JA-woord gaven bij de prachtige trouwlocatie Te Werve in Rijswijk. Het was een stralende warme nazomerdag, vol met liefde en geluk. Maurits en Susanne, van harte gefeliciteerd met jullie huwelijk! Hierbij een preview van de foto's. Kijk mee en geniet!

Liefs Tess


CATEGORIEËN
Recent Posts
Follow Us
  • Facebook - Grey Circle
  • Instagram - Grey Circle

"Ben je op zoek naar een fotografe die vol passie haar werk doet? Die zachte en romantische beelden maakt? Dan ben je bij Tess Evenboer Photography op het juiste adres! Neem snel contact op en wie weet tot snel. "

Liefs, Tess

  • Facebook - Grey Circle
  • Instagram - Grey Circle
  • Pinterest - Grey Circle

Website copyright by Tess Evenboer Photography © 2019

info@tessevenboer.com