top of page

Trouwen bij Boerderij Mereveld in Utrecht

Preview Wesley en Liza 13 oktober 2017

Op vrijdag 13 oktober 2017 gaven Wesley en Liza elkaar het JA-woord. Wat voor een ander misschien een ongeluksdag is, vrijdag de dertiende, is voor Wesley en Liza juist een geluksdag. Alles verliep volgens plan, ze hadden prachtig weer en de liefde spatte er vanaf. De foto's hebben we gemaakt in het bos bij Boerderij Mereveld in Utrecht. Daarna zijn we doorgereden naar de Domtuin in Utrecht, dit is een prachtige klassieke foto locatie midden in het centrum van Utrecht. Na de ceremonie, verzorgd door de moeder van de bruid (bijzonder mooi), die plaatsvond in de prachtige met bloemen versierde ceremonie zaal bij Boerderij Mereveld, was het tijd voor taart en een borrel. Na wat gezellige groepsfoto's heb ik het bruidspaar verlaten. Lieve Wesley en Liza, van harte gefeliciteerd met jullie huwelijk. Hierbij een preview van jullie grote dag. Kijk mee en geniet!

Liefs Tess

 


CATEGORIEËN
Recent Posts
Follow Us
  • Facebook - Grey Circle
  • Instagram - Grey Circle
bottom of page