top of page

Trouwen bij Het Ruiterhuys in Castricum

Preview Lennard en Linda 15 september 2017

Wat een mazzel! De hele week een hele hoop regen. Maar tijdens de fotoshoot en de ceremonie van Lennard en Linda was het droog. Het stel kent elkaar al heel lang en is al 6 jaar verloofd. Dit jaar, 2017, kwam het er dan eindelijk van. Ze gaven elkaar het JA-woord tegenover al hun dierbare. De dag begon rustig bij Lennard en zijn ouders thuis. Het stropdas momentje, was weer even lastig, zoals wel vaker gebeurd. Bij Linda thuis heb ik de makeup verzorgd en was dochter Eva helemaal in de wolken, omdat haar mama vandaag dé prinses was. Na de eerste ontmoeting zijn we naar Castricum gereden, onderweg wat regen maar bij aankomst volop zon. Prachtige foto's in de duinen. En uiteraard wat mooie drone shots van de videograaf (Onceinlife) Na nog een aantal foto's in het bos kwamen we aan bij Het Ruiterhuys. De ceremonie vond onder de tent plaats. De dames van White Weddings hadden alles prachtig gestyled. Na het JA-woord tijd voor taart en proosten. Na een heerlijke BBQ kon daar dan hét feest beginnen. Het stel had een super leuke openingsdans ingestudeerd en eindigde met het hele gezin. Wat was dit een super mooie dag. Wat hebben we ontzettend genoten. Lieve Linda en Lennard, van harte gefeliciteerd met jullie grote dag, hierbij jullie preview. Kijk mee en geniet!

Liefs Tess

 


CATEGORIEËN
Recent Posts
Follow Us
  • Facebook - Grey Circle
  • Instagram - Grey Circle
bottom of page