top of page

Trouwen bij Explore by Lute in Muiden

Preview Bobby & Coby 9 september 2017

Bobby en Coby gaven elkaar het JA woord in een prachtige oude fabriekshal in Muiden. We begonnen de dag in Monnickendam. Waar het stel zich beide klaarmaakte voor de grote dag. Dochtertje Marley stal de show met de schoenen van mama! Na de first look klaarde het weer op en zijn we in Monnickendam foto's gaan maken. Alle gasten werden met een bus opgehaald en wisten niet waar ze naar toe gingen. Eenmaal aangekomen op de locatie zag iedereen er prachtig uit in het thema blush, blue & gold. Na het entree van het bruidspaar kon de ceremonie beginnen. Een hele mooie en relaxte ceremonie verder zijn ze dan echt getrouwd! Na de ceremonie lekker borrelen en eten en een groot feest. Bobby en Coby, van harte gefeliciteerd met jullie huwelijk. Hierbij jullie preview, kijk mee en geniet!

Liefs Tess

 


CATEGORIEËN
Recent Posts
Follow Us
  • Facebook - Grey Circle
  • Instagram - Grey Circle
bottom of page