Trouwen bij Plazand in Zandvoort

Preview Michiel en Michelle 1 september 2017

Het was even spannend. Na de fotoshoot in het Amsterdamse Bos rijden we Zandvoort in. Het begint keihard te regenen. Een hele plaatselijke bui, alleen boven Zandvoort houd zeker een uur aan. Met buienalarm en buienradar paraat besloot het bruidspaar toch buiten te gaan trouwen. Tien minuten voor de ceremonie klaarde het op. Met zijn alle maakte we de stoelen droog en hingen we de bloemen op. Na een mooie ceremonie lekker borrelen aan de zee met het zonnetje op je gezicht. Mooier kan haast niet toch? Lieve Michelle en Michiel, van harte gefeliciteerd, bedankt dat ik bij jullie dag mocht zijn. Hierbij jullie preview. Kijk mee en geniet!

Liefs Tess


CATEGORIEËN
Recent Posts
Follow Us
  • Facebook - Grey Circle
  • Instagram - Grey Circle

"Ben je op zoek naar een fotografe die vol passie haar werk doet? Die zachte en romantische beelden maakt? Dan ben je bij Tess Evenboer Photography op het juiste adres! Neem snel contact op en wie weet tot snel. "

Liefs, Tess

  • Facebook - Grey Circle
  • Instagram - Grey Circle
  • Pinterest - Grey Circle

Website copyright by Tess Evenboer Photography © 2019

info@tessevenboer.com