top of page

Pastel bruiloft bij Hotel de Witte Brug in Lekkerkerk

Preview Ardin en Kristina 26 augustus 2017

Zaterdag was het zo ver, dé dag van Ardin en Kristina. Voor mij een hele nieuwe hoek, Papendrecht, Alblasserdam en de trouwlocatie in Lekkerkerk. Ik begon deze dag bij de bruidegom. Paps en mams waren er om hem te helpen en gezelschap te houden. Alles was tot in de puntjes voorbereid. Ik kon dus volledig mijn ding doen. Op naar de bruid. Een huis vol met vrouwen (en 1 man) zorgde voor de nodige 'stress'. Kristina kwam naar beneden met prachtige opgestoken haar, gedaan door haar zus. Zelf deed zij de makeup. Na het aankleden vertrok ze samen met haar vader in de auto richting de trouwlocatie, hotel de Witte Brug in Lekkerkerk, ook bekend van het tv programma 'Married at first sight' van RTL. Ardin stond bij het altaar te wachten op zijn prachtige bruid. Na een gezellige ceremonie werd het tijd om deze liefde vast te leggen. Wat deden ze het goed! Daarna heerlijk eten en vervolgens hét feest. Met een prachtige uitgebreide openingsdans. Lieve Ardin en Kristina, bedankt dat ik deel uit mocht maken van jullie dag. Van harte gefeliciteerd! Bekijk hieronder jullie preview.

Liefs Tess

 


CATEGORIEËN
Recent Posts
Follow Us
  • Facebook - Grey Circle
  • Instagram - Grey Circle
bottom of page