Trouwen in de avondzon bij de Breek in Oosthuizen

Preview Admir en Kelly 24 augustus 2017

Wow! Wat een heerlijke sfeer op deze bruiloft. Een buiten bruiloft bij Molen de Breek bij Etersheim (Oosthuizen) Kelly en Admir begonnen de dag relaxt. Na de voorbereidingen en de first look lekker even een taartje eten en op naar de molen om daar foto's te maken, samen met hun twee kinderen en van het bruidspaar alleen. Bij de Breek werd een heerlijk barbecue voorbereid en was de tafel helemaal in style opgedekt. Na het eten gingen ze dan eindelijk het ja woord aan elkaar geven. Met een grote groep vrienden en familie gaf het stel een volmondig JA aan elkaar. Na de ceremonie was het meteen tijd voor feest. En hoe! Wat een gezelligheid. Lieve Kelly en Admir, van harte gefeliciteerd. Hierbij jullie preview, kijk mee en geniet!

Liefs Tess


CATEGORIEËN
Recent Posts
Follow Us
  • Facebook - Grey Circle
  • Instagram - Grey Circle

"Ben je op zoek naar een fotografe die vol passie haar werk doet? Die zachte en romantische beelden maakt? Dan ben je bij Tess Evenboer Photography op het juiste adres! Neem snel contact op en wie weet tot snel. "

Liefs, Tess

  • Facebook - Grey Circle
  • Instagram - Grey Circle
  • Pinterest - Grey Circle

Website copyright by Tess Evenboer Photography © 2019

info@tessevenboer.com