Trouwen bij Het Witte Kerkje in Heiloo

Eindelijk was het zo ver, 18-8-2017. Wat keken Tim en Eva uit naar hun grote dag. We zijn de dag rustig begonnen Egmond aan Zee. Ik deed het haar en de makeup van Eva en maakte ook de voorbereiding foto's. Na de first look en een hoop knuffels zijn we foto's gaan maken in de duinen. Met een tussenstop voor een broodje zijn we daarna nog het strand op gegaan. Tijd om naar Heiloo te gaan. Ze trouwde in het prachtige Witte Kerkje in Heiloo met aansluitend de receptie daar. Na de receptie werd het tijd om te vertrekken naar Het Ruiterhuys in Castricum. Hier hebben we heerlijk gedineerd, taart gegeten en vervolgens barstte het feest los. Tim en Eva, bedankt voor jullie vertrouwen in mij en dat ik bij jullie grote dag aanwezig mocht zijn. Hierbij jullie preview. Kijk mee en geniet!

Liefs Tess


CATEGORIEËN
Recent Posts
Follow Us
  • Facebook - Grey Circle
  • Instagram - Grey Circle

"Ben je op zoek naar een fotografe die vol passie haar werk doet? Die zachte en romantische beelden maakt? Dan ben je bij Tess Evenboer Photography op het juiste adres! Neem snel contact op en wie weet tot snel. "

Liefs, Tess

  • Facebook - Grey Circle
  • Instagram - Grey Circle
  • Pinterest - Grey Circle

Website copyright by Tess Evenboer Photography © 2019

info@tessevenboer.com