top of page

Trouwen bij Finley het witte huis in Loosdrecht

Ben en Denise 4 augustus 2017

WOW! Wat een gezellige en mooie bruiloft was dit bij de geweldige locatie, Finley het witte huis in Loosdrecht. Met een topteam, onder andere Tamarah van The Bridal Blush en mooi pastel thema kwam deze dag helemaal tot zijn recht! Na de voorbereidingen en een fotoshoot op de hei vertrokken we naar de trouwlocatie. Ben en Denise kwamen aan per helikopter! Na het JA-woord stond er een heerlijke sweettable klaar. Met het zonnetje erbij werd er gezellig geborreld en gekletst, er was zelfs een clown voor de allerkleinste. Na het diner kon het bruidspaar en de gasten genieten van een stukje video gemaakt door Dennis van Videograaf-Nederland.nl. Daarna was het feest! Ben en Denise van harte gefeliciteerd met jullie huwelijk hierbij een extra lange preview, kijk mee en geniet.

Liefs Tess

 

CATEGORIEËN
Recent Posts
Follow Us
  • Facebook - Grey Circle
  • Instagram - Grey Circle
bottom of page