Lifestyle newborn fotoshoot in Volendam

July 31, 2017

Lieve Nikki is inmiddels alweer 6 weken en kijk eens hoe wijs ze al is! Des te gelukkiger is dit gezin met haar komst, een klein wondertje. We maakte een mooie lifestyle newborn fotoshoot bij dit lieve gezin thuis in Volendam. Kijk mee en geniet! 

 

Liefs Tess 

 

 

Please reload

Recent Posts
Please reload

CATEGORIEËN
Follow Us
  • Facebook - Grey Circle
  • Instagram - Grey Circle
Please reload

"Ben je op zoek naar een fotografe die vol passie haar werk doet? Die zachte en romantische beelden maakt? Dan ben je bij Tess Evenboer Photography op het juiste adres! Neem snel contact op en wie weet tot snel. "

Liefs, Tess

  • Facebook - Grey Circle
  • Instagram - Grey Circle
  • Pinterest - Grey Circle

Website copyright by Tess Evenboer Photography © 2019

info@tessevenboer.com