Trouwen in het Stolphoevekerkje van Volendam

Preview Nick en Lenny 22 juli 2017

Nick en Lenny gaven elkaar vandaag het JA woord in het prachtige Stolphoeve kerkje in Volendam. Met de kleine op komst kunnen zij hun geluk niet op samen. Nick en Lenny heel veel geluk gewenst samen! Bekijk hier jullie preview en geniet!

Liefs Tess


CATEGORIEËN
Recent Posts
Follow Us
  • Facebook - Grey Circle
  • Instagram - Grey Circle

"Ben je op zoek naar een fotografe die vol passie haar werk doet? Die zachte en romantische beelden maakt? Dan ben je bij Tess Evenboer Photography op het juiste adres! Neem snel contact op en wie weet tot snel. "

Liefs, Tess

  • Facebook - Grey Circle
  • Instagram - Grey Circle
  • Pinterest - Grey Circle

Website copyright by Tess Evenboer Photography © 2019

info@tessevenboer.com