Trouwen in Weesp

Preview Aart en Natasja 21 juli 2017

Eindelijk was het dan zo ver, na 15 jaar samen te zijn vonden Aart en Natasja het tijd worden om elkaar het JA woord te geven. Dit deden ze in het Van Houtenkerkje in Weesp. Voor de fotoreportage reden we af naar Baarn, om bij kasteel Groeneveld mooie foto's te maken. Aart en Natasja van harte gefeliciteerd met jullie huwelijk! Kijk mee en geniet van jullie preview!

Liefs Tess


CATEGORIEËN
Recent Posts
Follow Us
  • Facebook - Grey Circle
  • Instagram - Grey Circle

"Ben je op zoek naar een fotografe die vol passie haar werk doet? Die zachte en romantische beelden maakt? Dan ben je bij Tess Evenboer Photography op het juiste adres! Neem snel contact op en wie weet tot snel. "

Liefs, Tess

  • Facebook - Grey Circle
  • Instagram - Grey Circle
  • Pinterest - Grey Circle

Website copyright by Tess Evenboer Photography © 2019

info@tessevenboer.com