Mijn eigen zus is getrouwd!

WOW! Wow wow. Wat keken we met z'n allen naar deze dag uit! 7-7-'17. Mijn grote zus Carola is getrouwd met haar grote liefde Paul! En wat was het een GEWELDIGE dag. We hebben getwijfeld om een ander in te schakelen voor de fotografie. Maar ach hoe geweldig is het als je zus je trouwfoto's gemaakt heeft. Ik geef toe dat het best stressvol was, ik wil nou eenmaal alles in de hand hebben, maarrrrr ik heb voor 100%, wat zeg ik 200% genoten van deze top dag/avond. En daar hoort natuurlijk een extra lange blog bij! Lieve zus en Paul, ik heb het al 100 x gezegd, maar wat ben ik blij voor jullie! Van harte gefeliciteerd!

Liefs, jullie (schoon)zus, Tess

Mijn speciale dank voor mijn lieve vriend Ruud en vriendin Madelin voor het overnemen van mijn taken tijdens de ceremonie, zodat ik als getuige volop kon genieten van de ceremonie!


CATEGORIEËN
Recent Posts
Follow Us
  • Facebook - Grey Circle
  • Instagram - Grey Circle

"Ben je op zoek naar een fotografe die vol passie haar werk doet? Die zachte en romantische beelden maakt? Dan ben je bij Tess Evenboer Photography op het juiste adres! Neem snel contact op en wie weet tot snel. "

Liefs, Tess

  • Facebook - Grey Circle
  • Instagram - Grey Circle
  • Pinterest - Grey Circle

Website copyright by Tess Evenboer Photography © 2019

info@tessevenboer.com