top of page

Trouwen bij Brasserie De Waegh in Monnickendam

Op de prachtige datum 1-7-'17 trouwden Remon en Ellis met elkaar bij een unieke locatie in Monnickendam, namelijk Brasserie de Waegh. Nog nooit eerder werd hier een huwelijk voltrokken. Maar de stoere cowboy boots van Ellis en het luchtige linnen pak van Remon paste perfect bij dit plaatje. Op een stro-baal mochten ze zitten tijdens de ceremonie, alles in stijl! Extra bijzonder was dat de vader van Remon het huwelijk voltrok. Na de receptie en het diner bij de Waegh vertrokken we naar het Hart van Katwoude, de geboorte plaats van Ellis. Hier werd nog tot in de late uurtjes door gefeest. Remon en Ellis, bedankt voor deze gezellige dag! Hierbij jullie preview. Kijk mee en geniet.

Liefs Tess

 


CATEGORIEËN
Recent Posts
Follow Us
  • Facebook - Grey Circle
  • Instagram - Grey Circle
bottom of page